• Cancel
    Filter
Filter

1. Online Koleksiyonluk Karma Eserler Müzayedesi

1. Online Koleksiyonluk Karma Eserler Müzayedemize 27 Nisan 2023 Perşembe Günü Saat 21.00'a kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. Saat 21.02 itibariyle CANLI müzayede başlayacaktır. Her lotun ekranda kalma süresi 15 saniyedir. Lotlar sıra ile satışa çıkarak son 15 saniyede teklif gelmesi halinde her lot 10 saniye daha uzayacaktır. 

Komisyon oranı ilk müzayedeye mahsus %0 olup ödeme süresi müzayede bitiminden itibaren 7 gündür.

Müzayedemizde yer alan resimler Ressam/Restoratör Agop Egoyan tarafından ve diğer tüm eserler alanında uzman kişiler tarafından ekspertiz edilip onaylanmıştır.

Satışa çıkarılan tüm eserleri müzayede süresince Şişli/İstanbul adresimizdeki galerilerimizi ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.

  • Category: Resim
Lot: 3 » Resim

ZAREH MOSKOFİAN (1898-1987)

Ermeni Asıllı Osmanlı Ressamı Moskofian İmzalı, Karton Üzeri Karışık Teknik Tablo. Çerçeve Orijinal Ve Osmanlı Dönemidir. 18,5X26 Cm

Zareh Moskofian (1898-1987): İzmit'Te Doğdu. Yerel Ermeni Okuluna Gitti. Halep Gezisinden Döndükten Sonra Moskofian Resim Yapmaya Başladı. İstanbul Manzarasını Resmetmekle Başladı. Daha Sonra Lyon- Fransa'Ya Taşındı . Moskofian, Fransa'Da Sanat Kariyerine Devam Etti Ve Öğretmen Oldu. 1987'De Öldü. Moskofian'In Iı. Dünya Savaşı Sırasında Holokost'Tan Kaçan Yahudilere Sığınak Ve Barınak Sağladığı Da Belirtiliyor .

Details
previous
Go to Page: / 1
next